Som eksklusiv distributør af fantastiske økologiske vine, olier og andre delikatesser fra Spanien,

TAPAS OG VINSMAGNING

Som eksklusiv distributør af fantastiske økologiske vine, olier og andre delikatesser fra Spanien, tilbyder jeg vinsmagninger med eller uden tapas. Under vinsmagningen vil der være historier fra vingården og olivenlandene.

 Bag ESAmor er Gitte Aya.

Jeg er en person med stort drive, empatisk, energisk, humoristisk og stor tilhænger af det glædesfuldt, lette liv! Jeg er så heldig, at jeg efter 3 år formåede at blive agent for 3 vingårde i Alicante-området, som har de fineste økologiske vine. Derudover er jeg også en agent for en økologisk olivenolie fra samme område. Derudover har jeg på mine rejser fået økologisk øl, cava, oliven og mange andre lækkerier. 

Men i vil under smagningen…

Udgangspunkt for alle typerne af vinsmagning er at, i primært skal have en hyggelig, intim særlig aften i gode venner eller familiens selskab. Men i vil under smagningen blive introduceret i hvorledes økologiske vin dyrkes. Hvordan vinbonden arbejder – processen fra drue til vin. Herunder hvad forskel der er på en fadlagret og ikke fadlagret vin – samt forskel på egetræsfad som er amerikansk eller fransk. I vil lære om de forskellige typer af druer der efterhånden findes hos de Spanske vinbønder. Såsom Chardonnay, monastrell, moscatel, maseguera, syrah, merlot, tempranillo,og cabernet sauvignon. Den vigtige del hvordan en rigtig vinkender smager og dufter bliver også et lærerigt underholdende element.

Jeg har et ønske om, at disse vidunderlige økologiske lækkerier skal stilles til rådighed for alle, så jeg vil gerne springe nogle led over og sælge direkte til dig. Vinsmagning med tapas er perfekt som en begivenhed før en fest eller som en sammenkomst med gode venner og familie.

 Du kan også arrangerer en vinsmagning som en medarbejderbegivenhed i din virksomhed. Jeg har lavet 4 forskellige muligheder for at holde vinsmagning.

VINSMAGNING
Jeg fortæller lidt historier fra vingården.
Der følger oliven, mandler med.

Kr. 100 pr. person

VINSMAGNING MED SMÅ LETTE TAPAS RETTER
Jeg fortæller små historier fra vingården og olivenlundene.

Kr. 170 pr. Person

VIN OG OLIVENOLIE SMAGNING MED SMÅ LETTE TAPAS RETTER
Jeg fortæller små historier fra vingården og olivenlundene.

Kr. 225 pr. Person

VIN OG OLIVOLIE SMAGNING, SAMT MED ØL OG CAVA MED SMÅ LETTE TAPAS RETTER
Der serveret en lille lækker ret til hver vin, tilpasset smagen
Jeg fortæller små historier fra vingården, olivenlandene, bryggeriet og det autentiske Cava-område i Spanien.

Kr. 300 pr. Person.

 Alt du skal gøre er at sørge for brød og vand.

Hver begivenhed kan betales 30 kr. Ekstra, og hver deltager får et glas af deres yndlingsvin, øl eller cava. Under alle omstændigheder laver jeg ekstra gode tilbud på de produkter, du smager.
KONTAKT ESAmor på   +4540852424 eller +4550693483 for en vinesmagning  hos dig eller i dit firma.